kwaliteit en persoonlijke service

Autobedrijf Yuri Boon staat in heel Krommenie en omstreken bekend om de kwaliteit en service die wij leveren. Voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt, reparatie of de APK, bel je ons of plan je zelf je afspraak in met onze handige Online Planner.

Onderhoud en Reparatie

De basis onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd va € 149,00. Inc. olie verversen en filter, eobd-scan, uitlezen boardcomputer en bijvullen ruitensproeier en koelvloeistof. Afhankelijk van bouwjaar, onderhoudstoestand en kilometerstand kan de kan de beurt worden uitgebreid (prijsopgaaf vooraf). Neem daarom altijd het onderhoudsboekje mee. APK gelijktijdig met de onderhoudsbeurt? Slechts €5,00 extra!

APK

De afspraak voor de APK plan je zelf handig in met onze Online Planner. De kosten voor de keuring inclusief milieumeting en afmeldkosten bedragen slechts €39,95.

Airco Center

Airco check €89,95! •Leeghalen aircosysteem •Vacumeren en lektest •Vullen aircosysteem • Controle

Bandenshop

Lekke band of nieuwe banden nodig? Bel ons voor een prijsopgaaf en het maken van een afspraak.

Yuriboon autobedrijf

Bel ons of maak een afspraak via de Online planner

075-206 00 00

Autobedrijf Yuri Boon

Wij houden de kwaliteit van jouw auto op peil.

Alle onderhoudsbeurten en reparaties worden uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften vnn de fabrikant. Uiteraard overleggen we vooraf met jou, en als je wensen hebt: vertel het ons. .

Prijzen

Prijzen, kosten, bij ons zijn ze duidelijk en transparant. Vooraf overleggen we over de kosten en komen we tijdens een beurt iets tegen, dan nemen we even contact met je op. Geen verrassingen achteraf dus. Een basis onderhoudsbeurt voeren we uit vanaf €149,00.

Persoonlijk en klantgericht

Een onderhoudsbeurt kun je uitbreiden met extra werkzaamheden zoals het vervangen van bougies, brandstoffilter, luchtfilter, een nieuw distributieriem, interieurfilter, het verversen van remvloeistof of airco-onderhoud. Dit is afhankelijk van de kilometerstand, onderhoudshistorie en leeftijd van je auto. Altijd even meenemen dus, dat onderhoudsboekje.

Op tijd klaar

Afspraak is afspraak, jouw auto staat op tijd klaar voor gebruik. Onze prijzen zijn transparant, vooraf krijg je altijd een prijsopgave. We zorgen ervoor dat je veilig de weg op kunt met een goed onderhouden auto.

Plan je afspraak online

Plan je afspraak online. Met de online planner maak je heel gemakkelijk (en wanneer het jou uitkomt) een afspraak voor de onderhoudsbeurt, APK of reparatie van je auto. Handig, want dat kan ook als we gesloten zijn.