Onze Diensten
Uw auto staat op tijd weer klaar voor gebruik
Onderhoud en reparatie

De basis onderhoudsbeurt voeren we voor je uit va € 149,00. Inc. olie verversen en filter, eobd-scan, uitlezen boardcomputer en bijvullen ruitensproeier en koelvloeistof. APK gelijktijdig met de onderhoudsbeurt? Slechts €5,00 extra! Neem altijd het onderhoudsboekje mee.

APK

De afspraak voor de APK plan je zelf handig in met onze Online Planner. De kosten voor de keuring inclusief milieumeting en afmeldkosten bedragen slechts €39,95.

Airco Center

Airco check € 89, 95 • Leeghalen aircosysteem • Vacumeren en lektest • Vullen aircosysteem • Controle.

Bandenshop

Lekke band of nieuwe banden nodig? Bel ons voor een prijsopgaaf en het maken van een afspraak.

Yuriboon autogarage

Plan je afspraak online

Met onze Online Planner maak je heel gemakkelijk (en wanneer het jou uitkomt) een afspraak voor de onderhoudsbeurt of reparatie van je auto. Handig, want dat kan ook als we gesloten zijn.

 

Je auto staat op tijd klaar voor gebruik

Een man een man, een woord een woord. We zorgen ervoor dat je auto op de afgesproken tijd weer klaarstaat. Vervangend vervoer kunnen we desgewenst voor je regelen, onze leenfiets staat altijd voor je klaar.

De charme van een dorpsgarage

De charme van gezellig Krommenie vind je ook bij ons terug: hier breng je niet alleen je auto voor een onderhoudsbeurt, maar loop je net zo makkelijk even binnen voor het oppompen van een band van de scootmobiel of een bakkie koffie. Alles draait om kwaliteit en persoonlijk contact.

Wat onze klanten vinden

Reviews