• image

    bel ons nu!
    075-206 00 00

  • image

    openingstijden
    Maandag 9:00-17:00 Dinsdag-vrijdag 08:00-17:00

Sleutelen, brommers uit elkaar halen en ervoor zorgen dat ze weer liepen als een zonnetje, daar begon het mee toen ik een jaar of 9 was. Het was overduidelijk: ik wilde naar de Motorvoertuigenschool.       

 

Net 17 jaar oud begon ik mijn carrière in de autobranche bij Carex in Purmerend. Ik leerde snel en klom daar in een paar jaar tijd op van leerling monteur tot filiaalleider.

 

Daarna maakte ik de overstap van garage naar dealer en werkte ik voor merken als Hyundai, Seat en Skoda. Ik volgde er communicatie- en managementtrainingen en gaf leiding aan werkplaatsen met 18 man personeel. 

 

De droom van een eigen zaak steeds begon meer te vorm te krijgen. Een mooie combinatie van sleutelen, persoonlijk contact met klanten en een zaak runnen zoals ik voor ogen heb: hard werken voor eerlijk prijzen, werken aan vertrouwen en tevreden klanten. Ik praatte er wekelijks over met mijn neef die in 2011 zijn winkel Stoer Metaal startte.

Die droom werd werkelijkheid in Krommenie in 2018. Autobedrijf Yuri Boon werd een feit en Stoer Metaal zorgde voor een prachtige balie en een geweldige tafel bij de receptie. 

 

Inmiddels vinden steeds meer mensen de weg naar Autobedrijf Yuri Boon en komen ze graag terug. Daar doen we ons best voor, we werken dagelijks met veel plezier aan het onderhoud van uw auto en uw vertrouwen.

 

Yuri 

/* */